A világ egy egyetemista szemével.

concerningthirdparty

concerningthirdparty

Kedves Kovács Zoltán kormányszóvivő úr, tessék felmenni a fidesz.hu-ra

2017. január 25. - concerningthirdparty

Kedves Kovács Zoltán kormányszóvivő úr, amennyiben a 2010 előtti Transparency International kritikáira kíváncsi, tessen felmenni a fidesz.hu-ra. Ott van egy olyan fül, hogy "Hírek", na ha oda kattint és rákeres a transparency szóra kijön pár tök érdekes hír a szervezetről. Ha a 2010 előtti kritikákra kíváncsi, javaslom a 2010 előtti híreket.

A legrégebbi hír a fidesz.hu-n a transparencyről:

"Jordánia, Zöld-foki-szigetek - ezekkel az országokkal áll egy szinten hazánk a korrupció tekintetében, legalábbis a Transparency International legfrissebb listája szerint. A korrupcióellenes szervezet tájékoztatóján - ellentétben más hasonló jellegű eseménnyel - nem tolongtak minisztereink, jóllehet ismét egy nemzetközi listát hoztak"

"Korrupcióügyben a látványpolitizáláson - értsd: konferenciák szervezése, szakmai műhelyek létrehozása, bizottságok összehívása - kívül semmi érdemleges nem történt az utóbbi években. A közbeszerzéseknél továbbra is első helyen állnak a meghívásos vagy a tárgyalásos eljárások, és egyre ritkább a nyílt pályáztatás: az előre lejátszott tenderek miatt az utóbbi időben egyre több nemzetközi cég marad távol a közbeszerzésektől, eleve reménytelennek ítélve saját esélyeit." (mondja a nyílt közbeszerzések nagy szerelmese a fidesz)

A mai hír a transparencyről:

"Kovács Zoltán kormányszóvivő érdekesnek tartja, hogy a Transparency Internationalnek (TI) 2010 előtt - a Gyurcsány-Bajnai kormányzás időszaka alatt, amikor alapvető problémák voltak közpénzfelhasználással - nem volt jelentős észrevétele."

Van értelme folytassam?

Sokat lehetne szemezgetni a cikkekből, ITT és ITT megtalálhatod őket.

Kovács úrnak javasolnám Orwell 1984 című könyvét (ITT elolvasható ingyen):

"A múltat napról napra, sőt szinte percről percre a jelenhez igazították. Ily módon minden olyan jóslatnak a helyességét, amelyet a Párt kinyilatkoztatott, bizonyítékok támasztották alá; nem tűrték, hogy egyetlen olyan hírnek vagy kinyilatkoztatásnak nyoma maradjon, amely ellentétben volt a pillanatnyi követelményekkel."

Tanulság: Tessék letörölni a fidesz.hu-ról a 2010 előtti híreket. Csak megzavarja az embereket mindenféle tényekkel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://concerningthirdparty.blog.hu/api/trackback/id/tr912156003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása