A világ egy egyetemista szemével.

concerningthirdparty

concerningthirdparty

Amerika tojna a fejünkre, de most már meg kell mentenie minket...

Hogyan tette a kormány Magyarország védelmezőévé a profithajhász Amerikát?

2014. október 26. - concerningthirdparty

Hol is kezdjem? Talán leírom pár alap állításomat, amit már az elején letisztáznék.

Első állításom, hogy Amerikában számtalan probléma van. Különösebben meggyőző érvek nélkül háborúzni kezdenek világvégi államokkal, drónokkal ölnek civileket, vádemelés nélkül börtönöznek be embereket. A világ csendőre szerepében tetszelegnek, de leginkább csak a gazdasági érdekeik mozgatják őket. Éppen ezért, Amerikát nem igazán érdekli, hogy az adott országban demokrácia, diktatúra, vagy illiberális munkaállam van.

A második állításom, hogy hazánkban nincs olyan politikai erő, akit ne lehetne megbuktatni. Elég lenne fellibbenteni az egy századát annak, amit eddig csináltak az elmúlt 25 évben. Ezt nem csak én gondolom így, hanem Magyarország azon 40%a aki nem tartotta a választást annyira, hogy sétáljon tíz percet, tavaszi napsütésben a választókörzetéig. És ez bizony nagy szám, egy párt sem kapott ennyi szavazatot.

És most jön a fő állításom. Amerika fogja megvédeni a magyar demokráciát. Nem a hiteltelen ellenzék, vagy a kormány belső egymásra acsarkodó csoportjai, hanem a gonoszerkölcsiromlásbanlévőpénzügyiháttérhatalom Amerika. Pedig tojnak a fejünkre.  A szemükben egy kis európai állam vagyunk, egy a sok közül, valamilyen Budabukarest fővárossal.

Több helyen is írták, hogy az amerikai ügyvivő diszkréten akart eljárni, kizárva a nyilvánosságot. De ezt nem jófejségből tette, hanem egyszerűen így lett volna a legtöbb haszna belőle. Pár amcsi céget szívat a nav, hogy pénzt csikarjon ki belőlük, a rendőrség véletlenül nem talál semmilyen bűncselekményt, és a nav ellenőrzések véletlenül erősödnek. Amerika szemszögéből a következő forgatókönyv a legideálisabb: kitiltják a vezetőt a földjükről, az megijed, a nav-os ellenőrzések leállnak, kitiltást visszavonják. A profit szabadon áramolhat, a többi nem fontos.

Itt jött a képbe az amatörizmus. Valaki nagyon okos egyén azt hitte itt nagy botrány lesz, és felkészült a kárminimalizálásra. Megjelent a cikk, hogy az USA kitiltással akar nyomást gyakorolni a hatóságokra, nem pedig fordítva. Na ez volt a fordulópont, amikor mindannyian nagyon-nagyon rosszul jártunk.

Mert Amerika nem az MSZP és nem az EU. Nem lehet pár kokival elintézni, ez a világ legerősebb állama, olyan titkosszolgálattal, hogy az összes pártunkat nem tudná buktatni. Ne legyenek illúzióink, az USA a szövetségeseit is lehallgatja, lásd Snowden botrány. Föld, trafikmutyi, kampánypénzek, tanulmányok, stb. Mindenről tudnak, és a magyar pártokról lehet tárolni ilyen adatokat szép számmal.

És a cikk miatt nem szállhat ki a harcból arcvesztés nélkül. Ez a lényeg, az esszenciája az egész problémának. Amerika akkor sem engedhetné meg magának, hogy Magyarország leiskolázza, ha igaza lenne. De itt még ez a veszély se áll fent, az összes információval rendelkeznek, és van pár évtizedes tapasztalatuk, hogy kezeljenek pattogó kisállamokat.

Tehát az USA meg fog védeni minket, és a civil szférát, a korrupciótól, és a hatalom túlterjeszkedésétől. De mint mondtam, tisztán önös érdekből. Mert a magyar cégeket lehet túráztatni, ők nem tudnak hova fordulni, ám Amerika meg fogja védeni a saját vállalataik. Ami azért egy szép gondolat, hátha a Szabadság térről majd egyszer átfújja a szél a Kossuth térre, nincsenek olyan messze egymástól.

Még egy gondolat: Ki a fene fog itt beruházni, ha elterjed, hogy az adóhivatal vezetője cégeket fenyeget meg? És a cégeket nem érdekli, hogy a kormányzati bérbólogatók, hogy magyarázzák, hogy nincs bizonyítva semmi. A jogi ártatlanság lényegtelen, ha pénzről van szó. Itt a kulcs a bizalom. Te vennél bármit egy furcsa embertől az utcán, csak azért mert megmutatta, hogy még sosem kiáltotta ki a bíróság bűnösnek?

Arcvesztés és bizalmatlanság, nehezen érthető, és könnyen félremagyarázható szavak, de hatásukat a bőrünkön fogjuk érezni. Jó lecke lesz ez a kormányunknak: Van, aki visszacsap...

A bejegyzés trackback címe:

https://concerningthirdparty.blog.hu/api/trackback/id/tr596833303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.26. 15:53:50

Amerika pánikban van, vesztésre áll a geopolitikai harcban, ennyi az egész.

Gour (törölt) 2014.10.26. 16:01:16

Amivel az Usa nem kalkulált az a titkos fegyver, a bármikor bevethetö ideológiai hungarikum a Békemenet. Már vasalják az inget, kivették a molyirtót a bocskaikból, beállnak térdelőrajtba és már zeng is a nemleszünkmigyarmat! Univerzális nóta, jó az Eu, a mszp és talán még az ebola ellen is, tehát most sem fogják kihagyni, nehogy rásüljön szegény vezetőinkre az a fránya korrupció vádja. Mi tudjuk, de nekik oda át semmi közük hozzá, hiszen a mi vérünk, vagymi. Tehát elindulnak. Összedobják a hajóra a pénzt, saját zsebből persze, és a time square-n is viszik a plakátot, közben izgulnak az itthon maradók, ugye ezért még nem jár kint nekik börtön? Dehogy, hülyeségért még ott sem büntetnek, és sajnos itthon sem.

Krumpli Bogart 2014.10.26. 16:03:05

Te nem is birca vagy, hanem vezérkos. :) Katéterrel ülsz a gép előtt?

Krumpli Bogart 2014.10.26. 16:07:35

@Gour: Azért a NAVasszonytól egy tagadást még a Békemenet is elvárt volna, hiszen az nem kerül semmibe. :))))
De ez a hallgatás elbizonytalanítja az embert. Pedig az első "Birkameneten" (ahogyan nevezni szoktátok) én is ott voltam. És nem bántam meg.

Nem szeretem, ha fekete/fehér, jó/rossz elvek mentén gondolkodunk. Minden ügyet egyedileg ítélek meg.

Sir Galahad 2014.10.26. 16:23:08

Hülyeség. Amerikának tökéletesen megfelel bármilyen kormány, ha hagyják, hogy a cégei egy kicsit fosztogassák a szabad piacgazdaság jegyében az illető országot. Most a háttérben erről megy a tárgyalás - Orbán majd enged egy kicsit, ennyi. Amerikának nem érdeke megbuktatni Orbánt, mert akik utána jönnének, azok még annyira sem szeretik Amerikát és a globalizmust, mint ő.

medium size devil 2014.10.26. 16:36:39

@maxval birca hozzászóló: Maxval alias Ivan Marinov FSZB ugynok en aggodnek a helyedben az allasomert. Hamarason rajonnek a a megbizoid hogy a munkadat siman ki lehet valtani egy joval olcsob robot szoftverrel ami talalomra bekommenteli a forumokra az agitprop paneleket amiket szoktal, akar passzol a temahoz, akar nem: "USA veszesre all", "Nyugat hanyatlik", "Ukrajna fasiszta allam", kb. ennyit tudsz.
Mondtam mar es megismetlem: ha nem vagy civil akkor tiplizz el a civil oldalakrol, berenceknek itt semmi keresnivaloja.
Egy helyen azt irtad ugye, hogy Bulgariaban elsz, biztos jol ismered az itteni helyzetet.

Pan Modry 2014.10.26. 16:38:54

@Sir Galahad:
Miert ne buktatna meg orbant? A fideszben sokan vannak akik atvennek a helyet es ugy jarjanak el ami elfogadhato az eu nak es az usa nak, ez az orszag szempontjabol jol, a ketmilio birka meg ugyis csak begetni akar.

aaabbbccc 2014.10.26. 16:40:56

@Sir Galahad:
a gyurcsanybajnai fele csapatnal szervilisebb kiszolgaloi a globalizmusnak nemigen akadna
bar Paks II -t es a deli aramlatot azert ok is megcsinaltak volna
csak mondjuk a Paks II-t odaadtak volna a franciaknak

antisystem 2014.10.26. 16:41:21

"Amerika tojna a fejünkre, de most már meg kell mentenie minket..." - na attól óvjon meg minket mindenféle földi meg égi hatalom... ennyi erővel miért ne az iszlám államék mondjuk? Ugyanolyan, a saját elveit és értékrendjét a világ bármely pontján erőszakkal kikényszeríteni kész banda...

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.26. 16:42:11

@medium size devil:

Nem vagyok civil, mert nem kapok fizetést a Norvégiai Köztársaságtól.

medium size devil 2014.10.26. 16:44:16

@Sir Galahad: "Amerikának tökéletesen megfelel bármilyen kormány, ha hagyják, hogy a cégei egy kicsit fosztogassák a szabad piacgazdaság jegyében az illető országot."

Kerlek ird ezt le KONKRET peldakon tenyadatokkal bemutatva (mo-i USA ceg neve, esetleiras, uzleti adatok, a jogsertes bemutatasa). Milyen ertelemben hasznalod a "FOSZTOGATAS" kifejezest? Erkolcsi, buntetojogi?

medium size devil 2014.10.26. 16:49:43

@maxval birca hozzászóló: Ne terelj kiskomcsi. Te AZERT nem vagy civil MERT az orosz kormanytol kapsz fizut a rizsazasodert.

medium size devil 2014.10.26. 16:56:49

@antisystem: Csak a sajat nevedben beszelj. Ha szimpi az iszlam allam nosza kezdj veluk uj eletet.
USA vagy IS nalad egyremegy, gratulalok!

porthosz 2014.10.26. 16:57:27

@Kukoricajancsi: Nem olyan nagy újdonság ez. Szerintem a fidesz kezd egyre vállalhatatlanabb lenni a fideszesek között is.

exterminador 2014.10.26. 16:57:44

@maxval birca hozzászóló: Norvégia mióta köztársaság? Még ezt sem tudod?

appletard (törölt) · http://appletard.blog.hu 2014.10.26. 16:59:52

Ócska kis poszt, borzalmas helyesírással és stilisztikával, értelmetlen mondatokkal ("...olyan titkosszolgálattal, hogy az összes pártunkat nem tudná buktatni"). Vulgarizált kocsmapolitizálás ez, a rakodómunkások szintjén. Esélyed sincs, hogy ebben az életben megmondóember legyél.

medium size devil 2014.10.26. 17:00:32

@antisystem: Jobbat mondok, Boko Haram, azok is bejovosek Neked?

2014.10.26. 17:09:09

@maxval birca hozzászóló:
Te hülyegyerek, amerika egész fennállása óta csak bukóban van. Ahhoz képest még mindig jobban áll, mint mi, akik szarrá nyerjük magunkat!
most is, megelőzzük Európát , fejlődönk, mint a kisboci.... biztos ezért szeretne az usa megszerezni minket. Nomeg azért, mert kell a tuggyukkiknek a főd.

Te tényleg gyászosan primitív vagy. Mondjuk nincs is könnyű dolgod, ahogy a föncsi pörgeti a köpönyeget, nem lehet követni...
Tegnap még mocskos kitelepülők, ma meg pont Orbán védi meg őket?

tegap még büdöskommunista szovjetorosz, takarodj, ma meg gyerebe?

Majd akkor fogok röhögni, ha az usákok nyomására, Orbán mégis meggondolja magát, és bontja az orosszal a nagy összeborulást. Hogy fogod akkor védeni, hogy mekkora ötlet felhagyni a paksi beruházással!!!

Birka, amerre csörög a csengő, arra mégy.

medium size devil 2014.10.26. 17:09:29

@maxval birca hozzászóló: " Norvégia ultraliberális köztársaság."

Ja igen, ezt a panelt kihagytam az elobb a felsorolasbol, "ultaliberalis",
erre is megvan a napi minimum kvotad hogy hanyszor kell bedobnod.

Egyebkent nem azok de bizzuk ezt inkabb a norvegokra.

2014.10.26. 17:14:06

@maxval birca hozzászóló: Azért ezt beszéld már meg V. Haralddal, mit szól hozzá, hogy a királyságát elvetted?
Szénné égeted magad. Segg.

profilo 2014.10.26. 17:15:33

@Pan Modry:

Mert az USA tényleg szarik ránk. Ha nem így lenne,már rég tudnád a kitiltottak neveit...

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben 2014.10.26. 17:16:28

Jo osszefoglalo. Kicsit sarkit, dehat annyi baj legyen. Annyit meg hozzatennek, hogy van azert itt egy jo adag fenntartas a putyinhoz dorgolozes miatt az amerikaiak reszerol, ami szerintem legalabb annyit nyom a latban mint a helyi cegek. En ezt ugy latom, hogy az ugyvivo altal felsorolt problemak (nav, civilek, trafik meg foldmutyi, stb) onmagukban nem okoztak volna ekkora botranyt es az utolso csepp lehet hogy egy semmiseg volt de betelt a pohar. Es az, hogy a kormany a hulyet jatsza, az annyira dilettans, hogy csak pislogok. A szint valahol a 8-os diakok szintjen van. Adom a hulyet, muhahahhaha. Meg ott is atlatnak rendszerint a szitan. OMFG. Ezert kontraproduktiv a kozpontositott hatalom es ezert buknak meg csufosan azok a hatalmak amik elnyomjak a kritikakat, legyen az belso vagy kulso.

profilo 2014.10.26. 17:17:40

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Ahogy Frank Drebin mondta:

-Mi demokraták,a királyság intézményét megmosolyogjuk.

:)

2014.10.26. 17:20:09

@profilo: Mert Harald az első demokrata király.
Úgy választották ötven induló közül, mint a szépségkirálynőket.

2014.10.26. 17:25:22

@profilo: Nem, kurvára lényegtelen szál a kitiltottak listája. ez csak az ürügy. Itt épp az Ukrán válsággal összefüggésben lévő politikai-területi-hatalmi harcba tenyerelt bele jó (rossz) érzékkel Orbán.
Odanyújtotta a seggét az orosznak, miközben már elígérte az éjszakát a nato-nak.
Nem örül sem az usa, sem Európa annak, hogy itt egy orosz érdekeltség jelenik meg. Ukrajnára akarja kiterjeszteni a befolyást az usák meg a ejróp, oszt erre a nyegle magyar saját maga csicskázik az orosznak? Bekapja a medve faszát, oszt még nem is szégyelli?
Perszehogy! Ha a kenőpénzekről volna szó, már korábban kiborul a bili.
Eddig ez nem volt érdekes.

profilo 2014.10.26. 17:40:34

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Naivak vagytok.
Ha az lett volna a cél,hogy az legyen,amit oly nagyon szeretnétek,akkor tudnánk a neveket.
És Orbi et Urbi nem látszik annyira beijedtnek,mert mintha most zúdítana szeretett állampolgárainak nyakába egy rakás új adót. Nem tűnik bizonytalannak és aggódónak a sátánotok.
Persze ti reménykedtek és jobbnál jobb elméleteket gyártotok a furfangos amerikai stratégiáról,mely megszabadít titeket Orbitól.
Ha ez megnyugtat titeket,akkor tegyétek.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.26. 18:17:14

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Kit érdekel, hogy Orbán 6 éve még oroszellenes volt? Senkit.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.26. 18:19:27

@Könnyen elkaptuk, uram!:

"Majd akkor fogok röhögni, ha az usákok nyomására, Orbán mégis meggondolja magát, és bontja az orosszal a nagy összeborulást. Hogy fogod akkor védeni, hogy mekkora ötlet felhagyni a paksi beruházással!!!"

Meg fogod látni, mi lesz, ha ez bekövetkezik. Nem az, amit mondasz. 2008-ban számtalan Orbán-ellenes hozzászólást írtam, amikor ő volt a fő oroszellenes alak Mo-n.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.10.26. 18:43:56

Ostoba libsi poszt. Az usa igen nagy erkölcsi válságban van.

Foxtrotty 2014.10.26. 18:49:10

Amerika álmaimban visszainteget,
Amerika álmaimban nem mondhat nemet

♔bаtyu♔ 2014.10.26. 18:51:06

Vajon hol volt az USA Gyurcsányék idejében?

Az USA-nak az égvilágon semmi baja nem lenne a korrupcióval, ha Clintonné és csapata fejhetné a magyar államot, pusztán haveri alapon.

Azzal együtt azonban az szánalmas, hogy miközben a CIA dolgozik Orbánék ellen, szerencsétlenek az USA-t dicsérik, mert szidni az USA-t nem egy életbiztosítás. Kb. mint ezelőtt 50 évvel a SZU és Lendvaiék.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.10.26. 18:52:06

@enpera:

Hisztiposzt valami pattanásos arcú nyeretlen kétéves hülyétől. Az ilyenekre már csak legyint az ember :)

Foxtrotty 2014.10.26. 18:53:21

@enpera:
Legalább az orra előtt levő példákból tanulhatna. Ahogy Szaddám Husszeint, vagy Oszamát, vagy az Iszlám Állam terroristáit ejtették, úgy ejteni fogják őt is. Persze csak ha önállóan kezd gondolkodni, de ez a veszély nem látszik jelentősnek

♔bаtyu♔ 2014.10.26. 18:54:14

@maxval birca hozzászóló: Azért elég egyértelmű, hogy Orbánék nem tehetik meg azt, hogy összevesznek Putyinnal. Az USA-val összeveszni még mindig kisebb kockázatnak tűnik, lévén aranyáron tudnának nekünk gázt szállítani.

YAN CHI 2014.10.26. 18:54:35

@antisystem: " ennyi erővel miért ne az iszlám államék mondjuk?"
Mondjuk talán azért mert a fél országnak levágnák a kezét, a másik felének meg savat öntenének az arcába.

♔bаtyu♔ 2014.10.26. 19:00:08

@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben: A kormány nem nagyon tud mást csinálni, minthogy játssza a hülyét.

Ha beavatkozást emleget, Putyin felé tolódik.
Ha helyesel, azt helyesli, hogy az USA-nak joga van beavatkozni az egyes országok belpolitikájába.

Ha viszont "nem veszi észre" nem történik semmi.

profilo 2014.10.26. 19:00:42

@Foxtrotty:

És az általad leírtakból egy látszik csak,hogy az USA szarik a diktatúrákban senyvedőkre,szarik az elnyomottakra,nem érdekli,hogy demokrata vagy tömeggyilkos az aki épp a "hasznára" van. Drága amerikai barátaink,micsoda melepetés(!), saját érdekeik mentén cselekszenek.

:)

Megoldó 2014.10.26. 19:09:41

Majd valamelyik hajléktalan főbe lövi három helyről a kedves vezért, és véletlenül még 10 társát is...
Szakadnék a röhögéstől...

Foxtrotty 2014.10.26. 19:14:00

@profilo:
Az amik nyilván nincsenek megelégedve a mostani magyar vezetéssel, és keresik a lehetőséget, kivel lehetne őket revolverezni. De amit eddig találtak az még játékpisztolynak is csak nevetség. Kamaszkori álmokat kergető tinédzserek, egy pár dolcsiért mindenre kapható, ám teljesen súlytalan civil szervezetek, dünnyögő narkósok, levitézlett komprádorok, nagyjából ez a választék

♔bаtyu♔ 2014.10.26. 19:21:36

kuruc.info/r/53/134943/

"Ezért nem megy az adóhatóság a cigány maffiózók után: Vida Ildikó, az USA-ból kitiltott NAV-vezér szintén zenész
Forrás: https://kuruc.info/r/53/134943/"

Amúgy ha utána mentek volna a libsik rendesen rámásztak volna Orbánékra, de az USA szankciónak talán lehet annyi hatása, hogy a cigánymaffia felszámolásához hozzákezdenek. Mert most már csak Orbánéknak nem tűnik fel, hogy van ilyen.

Sir Galahad 2014.10.26. 19:25:11

@medium size devil: Esetleg azt is igazoljam adatokkal, hogy a fű zöld, meg a Föld nem lapos, vagy hajlandó vagy kinyitni a szemed? Menj be mondjuk bármelyik multicéghez, amerikaihoz is akár, és nézd meg, ugyanannyit fizet-e azonos munkáért a magyar meg az amerikai melósnak, vagy nem?

gizmo26 2014.10.26. 19:26:18

@♔bаtyu♔:
Végre egy fehérgalléros cigány, aki ilyen sokra vitte.
Bizos benn a kurucinfó, hogy nem zsidó?

Sir Galahad 2014.10.26. 19:26:29

@aaabbbccc: Csakhát rájuk a kutya nem szavaz, mint többször láttuk, úgyhogy kár Amerikának bennük reménykedni.

JitterAee 2014.10.26. 19:49:05

Nem lett volna semmi gond Orbánnal. Mehetett volna a business ahogy eddig, senki nem érdekelt volna. Bezsebeljük az EU milliárdokat amik eljutnak valahova kész aranykor.
A probléma akkor kezdötött amikor az oroszok elkezdtek háborúzni.
Paks2 hatásos érv kezdünk oda huzni. De a fidesz másik fele nem akarna menni mert az oroszok nem adnak 4 milliárd eurót csak úgy. Vagy ha adnak abból nem lehet elvenni. Csak 1x.
Igy maradunk itt a határvidéken és a két nagy hatalom között. A külpolitika nem tud ezzel mit tenni, jönnek a bakik sorban.

Ad Dio 2014.10.26. 20:33:06

Ezzel egy jó gondolatsor, szinte minden szavával egyetértek. A végkifejlettel nem.

Két probléma van:

1. Nincs kire építeni a destabilizáció során. Gyakorlatilag nincs értelmes ellenzék, aki pedig van, az összegezhetetlen.

2. Nagyon messzire nem mehetnek el, mert jelenleg a térségben a no.1. céljuk az, hogy izolálják Oroszországot. Ha sarokba szorítanak egy kormányt - aki már amúgy is húz keletre - könnyedén az oroszok karjaiba lökhetik.

A két tétel összege szerint inkább csak tartós nyomás lehet a céljuk, esetleg 2018-ra célozva egy alternatíva felépítése.

Ad Dio 2014.10.26. 20:35:53

@♔bаtyu♔:

Ezt nem lehet nem észrevenni.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.10.26. 21:44:14

@maxval birca hozzászóló: "Norvégia ultraliberális köztársaság."

Norvégia egy királyság. Az állam neve Norvég Királyság. Alkotmányos monarchia.

Te egy olyan műveletlen paraszt vagy, aki azt hiszi magáról, hogy egy komplett lexikon. Pedig csak egy okoskodó kis pöcs vagy.

Annyira hülye még te sem lehetsz, hogy nem raktad össze fejben, hogy a fidesz a legkorruptabb szervezet az ország rendszerváltás utáni történetében.

Hogy a korrupció állami szintű. A korábbi kormányok elmentek odáig, hogy egyéni kis klikkek loptak ezt meg azt, a többiek ha észrevették, elfordultak, csurgott közben a pártkasszába is, és úgy csináltak, mintha semmi nem történt volna.

De jelenleg a Lázár János kulcsfigurává válása mindenki számára egyértelmű jele annak, hogy centralizáltan irányítják a közvagyon rablását. Lázár János feladta a kormányban a centrális erőtérnek nevezett borzalom építése. A gazdasági háttérhatalom, az oligarcha rendszer kiépítése. Az első körben háttérbe szorították a fideszt hatalomra segítő két oligarchát a Demjánt és a Csányit. Simicska lett a favorit, és most őt dobják többfelé, mert egy embert nem akarnak kiemelni. Hallatszottak is súrlódások.

Vannak meghülyített analfabéták, akik isszák a vezér szavait. Ők hülyék, hogy ezt észre vegyék. Te komolyan közéjük tartozol?

medium size devil 2014.10.26. 22:07:30

@Sir Galahad: Megkerlek ilyen taho stilusban nekem ne irogass.
A kerdesem tehat az volt PONTOSAN mit ertesz fosztogatas alatt?
Multicegeknek dolgozom mar vagy 20 eve igy a kerdesedbol itelve valoszinuleg tobbet tudok a temarol mint Te.
Szoval az fosztogatas ha idejon az amcsi ceg, munkahelyet teremt, aztan a haszon egy reszet meg jol hazaviszi kozben meg a melosnak kevesebb fizet mint otthon.
Az allam itt sokkal tobbet elvesz, ez az egyik fo ok.
Masreszt ott van - mar ahol - dolgozoi erdekkepviselet, nalunk semmi. Ezert talan nem oket kene hibaztatni.
Az is teny, hogy a kinti munkavegzes meg mindig joval hatekonyabb. Mi magyarok egyenelig nagyon jol tudunk teljesiteni de ennek az eredmenyet jo magyar szokas szerint lerontjak az eloskodok, alkalmatlanok, irigykedok, intrikalok, visszahuzo menedzserek, stb. Nem egy mellekes dolog es errol sem az amcsik tehetnek!
A munkaber komplikalt dolog, nem lehet ilyen feluletesen elintezni. Pl. kereslet-kinalatrol hallottal? Ha tobbet fizet munkaberre dragabb lesz a termek. Ennek orulnel?
Masfelol mint lokalpatriota szivesen dolgoznek magyar (es nem offshore) tulajdonu komolyabb cegnek aki legalabb ennyit fizet vagy tobbet. Tudsz ajanlani ilyen ceget? A CBA tobbet fizet mint a Tesco? Szeles Gabor buszgyarai (ha lennenek) jobban fizetnek mint az AUDI? A Malev (ha lenne) jobban fizet mint a Lufthansa? Es legfokeppen a kedves magyar allam miert nem fizet nyugati bert az orvosoknak, a polgarmestereknek, tanaroknak, stb.? Mert az 1000 milliardos AFA csalok helyett azokat uldozi akik megirjak a visszaeleseket.
Vegul, a kurva anyjat a tengerentuli vallalkozonak, hogy magas profitot akar es ki is termeli. Te biztos karitativ alapon adnal fizetest az embereidnek hiszen ezek szerint a kozgazdasagi szempontok Neked nem fontosak. A magyar cegek miert keresik az olcsobb szerb, roman, ukran munkaerot Szerinted?
Es meg egy dolog, egy tengerentuli befektetonek nagyobb kockazattal kell szamolnia hiszen nem hazai terepen mozog es a magyar gazdasagi szabalyzok finoman szolva se stabilak. Ezt ugye be kell arazniuk.

nyulbela 2014.10.26. 22:45:47

@JitterAee: Nekem egy vicc jutott az eszemben,30éves..A cigàny sorozzàk a 3. vilàghàboruba,,kérdezi az örnagy..na cigàny melyik oldalon akarsz harcolni???az USA .v. orosz oldalon? a cigàny rögtön mondja az orosz oldalon,,?örnagy..mi?????miért???hat tudja örnagyur ..mem mindegy a fogsàg.....valaki meg tudja mondani az orbàn az milyen csalàd név,,????mégv egy vicc..kérdezik a cigànyt??jön a tél,,mit szeretnél cigàny enni vagy melegedni???cigàny mentalitàs...hat szallonyàt sütni::::!

2014.10.26. 22:49:46

@♔bаtyu♔: "Az USA-val összeveszni még mindig kisebb kockázatnak tűnik, lévén aranyáron tudnának nekünk gázt szállítani."

füccsé fával, büdös paraszt

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.10.26. 22:50:20

Milyen kis aktívak ma a fidesszoponc nickek. Ez jó...

2014.10.26. 22:56:29

@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Minimum meg kellett volna védeniük a Párt székházát, de ahhoz nagyon gyávák voltak, így aztán csak itt óbégatnak kínjukban.

2014.10.26. 23:01:31

@Krumpli Bogart: Szerintem, ez a szerencsétlen (birka nevű troll) nem Bulgáriában van, hanem valamelyik elmegyógyászati osztályon. Azt csak ő hiszi, hogy egy másik országban van.

apro_marosan_petergabor 2014.10.27. 01:17:23

Szerencsétlen topicnyitó:
Az az USA, amelyik ledózerolta Irakot, néhány százezer halottal?
Amelyik tűri Palesztína laposra bombázását?
Amelyik szó nélkül tűrte a gyurcsányi jelvény nélküli gumilövedékes rendőrséget?
Ébredj öcsi...

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.27. 05:55:55

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

Ne a csomagolást nézd, hanem a tartalmat. Norvégia valóban alkotmányos monarchiának hazudja magát, de a valóságban köztársaság.

KUHULIN 2014.10.27. 08:11:34

56-ban is jól megmentettek.

Reszelő Aladár 2014.10.27. 09:00:58

Az a helyzet, hogy a korrupció is alapvetően nyugati találmány. Ők kezték annak idején, amikor gyöngyökért országokat vásároltak fel és lettek gyarmatok, és kegyetlenül lezúztak mindeknit a villámló botokkal aki ellen mert szegülni.
Amerika és a nyugat számtalanszor odadobott már minket és másokat is a keletnek (oroszok, törökök), legutóbb 1956-ban mondtal le rúlunk látványosan. Ne feledjük, hogy sokan azért mertek a felállni a renszer ellen, mert hitték, hogy ha erőt és bátorságot mutatnak, akkor a bölcs nyugat majd segít, és kiűzi a nyugat birodalmát. Tojtak ide, viszont a legjobbjain elmenekültek, talán ennek is köszönhetjük, hogy ma itt tart a társadalmunk.
Aztán jött 1990, amikor megint azt hittük, hogy jó lesz. De addigra már a színfalak mögött már kilopták a koronaékszereket, mert a jól értesültek pár táska dollárért BÁRMIT megkaphattak, kilóra (Akkor nem volt gond a korrupció).
Aztán felállt a nyugati tőkés status quo, az átalakukás lezajlott, már csak az volt a feladat, hogy meg kell védeni az itteni érdekeket. Erre jó volt bármelyik szocialista kormányzat, annyi pénz lehetett innen kilapátolni, hogy befektetések hónapok alatt térültek meg, és biztosítottak évi kétszámjegyű százaléknyi hasznot.
Végül betereltek minket az Unióba, hogy biztosítsák a jog eszközével is a befektetéseiket. Elég csak a zsebszerződéseket megnézni: tudták hogy illegális, de gondolták majd kivárják, hogy majd legális lesz.
Aztán jött Viktor és azt mondta, hogy renonc. Ez nyilván nem tetszett, hisz mi alaján akarja ez visszavásárolni az aranytojást tojó tyúkokat. Mi az hogy einstandolja a tyúkolat?

Nem kizárt, hogy meg lehet őket buktatni. Kérdés, hogy érdemes-e. Lenne itt kormányképes erő, akik mögött tömegek állnak? Na itt a probléma a demokráciával, mert ilyen választásfélét is kell csinálni, ahol lehet baromi jó a kampány, meg lehet javulni hetek alatt sokat, de ha a vége az hogy kikapnak rettenetesen? Bokros nyilván a tőkés legnagyobb barátja lenne, még a járdát is privatizálná, de nem szavaznák meg, nem lenne többsége, ergó alkalmatlan. Bajnai feladta, Gyurcsány pedig Öszöd óta nem vállalható nagyjából sehol sem. Ez így sakk-matt.

Amúgy a korrupció olyan Kelet-Európában, mint a kenőanyag: mozgásban tartja a rendszert, anno is így volt, most is így van, ezután is így lesz. Ezt sajnos nem érti meg a nyugat. Miért van így?
Nézzünk egy példát 100 ember és 100 adag ételre.
100 emberre ha 100 adag étel jut, akkor valószínű mindenki jóllakik. Ha csak 90, akkor már ügyeskedni kell, de talán még elosztható. 80-nál már komoly gondok vannak, és lesz aki éhenmarad, lesz aki megszerzi a másét és eladja, és lesznek akik minél többet mag akarnak szerezni, csak hogy hatalmuk is legyen azok felett akiknek nincs.
És hova tűnik az a 20 adag? Nos az nyugaton bukkan fel, ahol így már 100 emberre 110-120 adag jut. Bőven jóllakik mindenki, valami még pocsékba mehet, bőven belefér. És mindenki boldog, miért is ne lenne az, hisz mindig volt elegendő. Csak kevesen akarnak felhalmozni, és végképp nem akarják a másik elől elvenni, hisz van elég.

Amúgy pedig Amerika annyira liberális, hogy sok helyen az abortusz abszolút tiltott, alkohol csak erre kijelölt helyen és napszakban kapható, egy 22 éves nő megronthat egy 20 éves fiút, ja igen, és lehet elnökválasztást nyerni úgy, hogy az adott jelölt kevesebb szavazatot kap mint a másik...

Krisz11 2014.10.27. 10:02:02

"Tehát az USA meg fog védeni minket, és a civil szférát, a korrupciótól, és a hatalom túlterjeszkedésétől."

Ja persze .. Maximum a saját cégei profitját fogja bevédeni.

Ettől még persze a NAV marad a legnagyobb maffia az országban. Zsarolás, behajtás, csalás, minden játszik náluk.

antisystem 2014.10.27. 10:05:24

@medium size devil: "Ha szimpi az iszlam allam nosza kezdj veluk uj eletet" - eszerint félreérted, én az ÖSSZES ilyen küldetéstudatos barmot kihagynám...

antisystem 2014.10.27. 10:15:20

@YAN CHI: "Mondjuk talán azért mert a fél országnak levágnák a kezét, a másik felének meg savat öntenének az arcába." - miért, a 20 évessel egy sör miatt toxakodó - de 17 éves korban elkövetett bűnért halálra ítélő - 12 éveseket az 5 éves huguknak pisilni segítésért börtönbe juttató, manga-birtokásért 20 éveket osztó JUDGE-k jobbak???? A vasvillát állítanám a seggükbe - a savval leöntőkkel együtt... pont ugyanaz az ocsmány fanatikus fajzat, csak az ideológia, a körítés más, amire hivatkoznak...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.10.27. 10:18:27

@medium size devil:

"Kerlek ird ezt le KONKRET peldakon tenyadatokkal bemutatva (mo-i USA ceg neve, esetleiras, uzleti adatok, a jogsertes bemutatasa). Milyen ertelemben hasznalod a "FOSZTOGATAS" kifejezest? Erkolcsi, buntetojogi?"

Kerlek ird a magyar politikusok és holduvaruk korrupt ügyeit KONKRET peldakon tenyadatokkal bemutatva (ceg neve, esetleiras, uzleti adatok, a jogsertes bemutatasa).

Ja, hogy egyet sem tudsz részletesen leírni? Akkor ugye meg vagy győíődve arról, hogy ilyen esetek nem is léteznek?

Kan Csóka 2014.10.27. 11:01:45

@polyvinyl: Akkor mi a kurva anyádnak olvasod ?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.10.27. 11:33:38

@antisystem:

"de 17 éves korban elkövetett bűnért halálra ítélő"

Van az a bűn, amiért egy 17 éves is megérdemli a halált. A 18 éves kor eleve egy önkényes korhatár, egy 17 éves is lehet teljesen érett.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.10.27. 11:35:26

@♔bаtyu♔:

"Azért elég egyértelmű, hogy Orbánék nem tehetik meg azt, hogy összevesznek Putyinnal. Az USA-val összeveszni még mindig kisebb kockázatnak tűnik, lévén aranyáron tudnának nekünk gázt szállítani."

Na igen, az eddig is világos volt, hogy az Oroszország elleni embargó legnagyobb nyertese az USA, legnagyobb vesztesei pedig épp a kelet-európai EU-tagok.

antisystem 2014.10.27. 11:37:24

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Szerintem máskor sincs olyan bűn, ellenzem a halálbüntetést... (na jó, kivéve néhány háborús uszító politikus:)))
(egyébként a magyar büntetőjogban, amíg létezett ez a kivételes büntetési forma, addig is a tett elkövetésekor betöltött 20(!) év volt a határ, nem 18.)

igazi Ténytár 2014.10.27. 11:54:33

@maxval birca hozzászóló: Jaj ahogy Móricka elképzeli a hanyatló Nyugatot a kedves Orosz Anyácska kedvéért!

_________

www.bloomberg.com/news/2014-07-04/u-s-seen-as-biggest-oil-producer-after-overtaking-saudi.html

The U.S. will remain the WORLD'S BIGGEST oil producer this year after OVERTAKING SAUDI Arabia AND RUSSIA as extraction of energy from shale rock spurs the nation’s economic recovery, Bank of America Corp. said.

U.S. production of crude oil, along with liquids separated from natural gas, surpassed all other countries this year with daily output exceeding 11 million barrels in the first quarter, the bank said in a report today. The country became the world’s largest natural gas producer in 2010. The International Energy Agency said in June that the U.S. was the biggest producer of oil and natural gas liquids.
_____

2014.10.27. 11:57:12

Valóban, már csak a CIA segíthet rajtatok baller gyökerek, mert egyébként béna pöcsök vagytok :)))))

igazi Ténytár 2014.10.27. 12:00:25

@apro_marosan_petergabor: "Amelyik szó nélkül tűrte a gyurcsányi jelvény nélküli gumilövedékes rendőrséget?"

Miért ne tűrte volna el, ha az MTV székház felgyújtókat stb megrendszabályozzak?

1, Pintér Belügyminiszter szerint se volt semmi rendőri hiba

www.old.szentkoronaradio.com/printable/node/92151
____

2, A Fidesz képviselői egyenesen éleslőszerrel lövetettek volna.

www.youtube.com/watch?v=nauxXFj5kWE
index.hu/video/2011/02/23/eles_fegyverrel_lovetett_volna_a_fidesz_2006-ban/

randomuser1 2014.10.27. 12:02:30

kis pattanás vagyunk európa seggén, semmiféle használható kapacitásunk nincs, mit érdekli amerikát a hazai politikai cicaharc, he?

turista a saját országában 2014.10.27. 12:04:35

@medium size devil: "Te AZERT nem vagy civil MERT az orosz kormanytol kapsz fizut a rizsazasodert."

-Orosz hírszerzők lepték el Európát – különösen a lengyel és magyar vidékeken magas az egy négyzetméterre jutó szolgálatosok (FSZB, GRU, SVR) száma. Alapvető céljuk az, hogy éket verjenek a NATO és az EU közé (azaz Oroszországnak ne egységes amerikai és uniós fellépéssel kelljen számolnia), illetve ezzel párhuzamosan gazdasági stratégiai ágazatokban segítenek pozíciót szerezni orosz cégeknek. Nyáron például a Le Nouvel Observateur arról cikkezett, hogy a Roszatom azért értékesíthet sikerrel egy atomreaktort, mert az orosz szolgálatok megszerezték a francia atomerőműépítő, az Areva rivális ajánlatát. Ja, éppen Paksról van szó.

www.vasarnapihirek.hu/fokusz/aki_bujt_aki_nem

==T== 2014.10.27. 12:44:35

@maxval birca hozzászóló: De ettől még erős. Az I.vh előtt is ez volt. Az egyesült Németország szédületes tempóban fejlődött, ezért az antant elébe ment annak, hogy a világ vezető ereje legyen,.

2014.10.27. 14:36:42

@==T==: Nem éppen. Az I. vh.-t Németország robbantotta ki, mert kevesellte gyarmatai számát. A tengeren viszont nem szállhatott szembe a franciákkal és az angolokkal, így Európában akarta őket olyan békére kényszeríteni, amelyben gyarmatokat adnak át neki.

2014.10.27. 14:50:13

A poszt azt a címet is kaphatta volna, hogy "Egy elkeseredett magyar baloldali vágyálmai". Majd jön az amerikai hírszerzés és jól megbuktatja a szemét Zorbánt. Csakhogy az ördög a részletekben van. Orbánt éppúgy nincs értelme megbuktatni, mint ahogy Chavezt sem volt. Egyik esetben sem várható ugyanis egy ilyen akciótól a kormányzóerő politikai vonalvezetésének jelentős változása, mert mindkettő lényege egyfajta nyugatellenesség, multiellenesség. A Fidesz ennek köszönheti elsősorban politikai sikereit, és annak hogy a hazai baloldal nem tud versenyezni ebben vele..

2014.10.27. 14:52:06

@Könnyen elkaptuk, uram!: "Odanyújtotta a seggét az orosznak, miközben már elígérte az éjszakát a nato-nak." Ezt a baromságot honnan veszed, mire alapozod?

igazi Ténytár 2014.10.27. 16:12:03

@medium size devil: Az a röhej az érvükkel, hogy a MOL sikereiért drukkolnak, ami ugye UGYANAZT teszi a románokkal, stb mint az itt szidott multik.

Mert ugye a MOL nem visz ki Romaniabol semmit, sőt meg jobban is fizeti őket mint Magyarországon.
Meg ugye nem zsarol hatalmával mint egy multi, nem mocskosan visszaélnek a bírósággal ... Mint az interpole-os Hernádi a horvátok esetebenl.

nepszava.hu/cikk/1024913-kamu-hernadi-birosagi-pere

igazi Ténytár 2014.10.27. 16:16:04

Erre!
"Odanyújtotta a seggét az orosznak,

index.hu/gazdasag/energia/2014/10/27/fel_even_belul_epithetjuk_a_deli_aramlatot/

A Rogán Antal vezette gazdasági bizottság múlt héten adott be egy módosító javaslatot a fideszes Mengyi Roland törvényjavaslatához, amiben lényegében lehetővé tennék, hogy az uniót és a nemzetközi egyeztetést megkerülve megkezdjük a Déli Áramlat építését. Ezzel az EU-t megkerülve segítenénk az oroszoknak abban, hogy az általuk favorizált Déli Áramlatot megépíthessék.

miközben már elígérte az éjszakát a nato-nak."

www.fidesz.hu/hirek/2014-10-01/amagyar-kormany-tovabbra-is-tamogatja-a-nato-boviteset/

A magyar kormány elkötelezett a védelmi költségvetés fokozatos növelése és a walesi NATO-csúcstalálkozón elfogadott készenléti akcióterv végrehajtása mellett - mondta Szijjártó Péter Adrian Bradshaw NATO-főparancsnok-helyettessel folytatott megbeszélésén.

igazi Ténytár 2014.10.27. 16:33:11

@==T==: Alternatív történelem rulez.

Tehát az usa (ami mindkét esetben mindent megtett evekig, hogy be ne kelljen lépni addig amíg meg nem támadták őket, de ugye csak trükk volt) vagy Anglia hipnotizálta az 1VH, és 2VH német vezetést hogy kezdjenek már el háborúzni.

Csak azért, hogy ok "elébe menve" viszont támadhassák és legyőzhessek őket, mert ha nem tettek volna akkor a németek lettek volna a vezető világhatalom.

Mert valóban sikeresebb milliós emberáldozat, meg gazdasági megroppanás (Anglia ugye elvesztette az egész birodalmát utána) ilyet tenni csak nehogy a nemetek legyenek vezető hatalom.

igazi Ténytár 2014.10.27. 16:37:37

@Kukoricajancsi: "Amúgy fura, hogy Martonyi lelépett, és nem vállalt szerepet az új kormányban"

Persze hogy nem, mar tudta hogy itt kulso jogállami kontrol kell a Fidesz ellen!

AHA MARTONYI AMCSI ÜGYNÖK ( ott milyen 3/ szammal megy az ilyen osztaly ? ;-)))

___
mno.hu/migr/martonyi-hazanknak-kulso-jogallami-kontrollra-van-szuksege-468084

MARTONYI: hazánknak KÜLSŐ JOGÁLLAMI KONTROLLRA VAN SZÜKSÉGe
Magyarország Közép-Európa államaival ellentétben lemaradási pályán van

"Ez a szomorú valóság, lehet, hogy másként alakul a jövőben, de jelenleg ez a helyzet, tehát nekünk alapvetően szükségünk van külső jogállami kontrollra"

"Lehet, hogy Európa elvesztett pár évet az alkotmányozó szerződés bukfence miatt, de, hogy Magyarország legalább öt, esetleg inkább tíz esztendőt veszít el az elmúlt öt esztendő hibái következtében, az nagyon valószínűnek látszik" - fűzte hozzá.
___

igazi Ténytár 2014.10.27. 16:42:07

@apro_marosan_petergabor: Mi bajod az iraki háborúval?

Orbán volt az első aki az amcsikon kívül KÖVETELTE AZ ERŐ(SZAK) ALKALMAZÁSÁT a barbár közel-keletiek ellen a Nyugati (!!!) civilizáció védelmében!

Egy evvel a háború előtt, amikor meg a későbbi harcostárs Tony Blair sem követelte ezt!

_____
Ha nem vagyunk felkészültek arra, hogy erőt alkalmazzunk a nyugati civilizáció védelmében, fel kell készülnünk a barbarizmus elfogadására.

A támadások véget vetettek annak az illúzónak is, hogy a gazdasági és katonai fölény birtokában többé nem lesz szükség nemzeti és személyes áldozatvállalásra.

("Díszdoktorrá avatása után a kormányfő Orban Viktor "Közép-európai perspektívák" címmel tartott előadást és fórumot a bostoni Tufts egyetem diákjai és professzorai előtt. 2002. február 11." )
_____

2014.10.27. 21:00:41

@a Ténytár: Ne zavarjon, hogy a Déli Áramlat projektben benne van Ausztria, Bulgária, és az ENI olasz energetikai óriáscég is, ezenkívül a németek is kiépítették a saját Oroszország felől érkező vezetéküket az Északi-tengeren.
Mindkét vezeték célja hogy az érintettek függetlenítsék magukat az esetleges orosz -ukrán gázvitáktól.

medium size devil 2014.10.27. 21:36:58

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Kedves Asszonyom, el tetszett bobiskolni, azokat mar leirtak eppen elegszer, a tenyfeltarason mar tul vagyunk, mar a felelossegre vonasnak kellene jonni. Amugy nem latom az osdzefuggest. Maga is a beszukult merleglogikaval gondolkodik: mondj egy szart innen, en mondok egyet onnan. Ez mit bizonyit? Semmit. Ilyen szinvonalon ne irogasson nekem. A piacon valodi versenyhelyzetben sosem bizonyitott barati cegek felhizlalasa tularazott vagy akar teljesen folosleges megrendelesekkel az fosztogatas (hutlen kezeles). A kulfoldi munkaado aki sajat kockazati tokevel ceget alapit, munkahelyet teremt, helytall a piaci versenyben, stb. az elegge mas kategoria. Nem tudom erted-e mire vonatkozott a kerdesem?
Amugy tudok konkret esetet, igen. A felesegem allami cegnel a veresszaju fideszes fonoke utasitasara szamlakat es elszamolasokat hamisit (okirathamisitas, bortonbuntetes is kiszabhato ra) hogy kamu (fiktiv, meg nem valositott projektekre) elnyert EU-s palyazati penzeket vehessen fel maga a ceg es a szivehez kozel allo alvallalkozok.
Ebbol persze kurva nagy botranyt lehetne csapni de ha valaki most visszair, hogy miert nem teszek feljelentest, azzal komolyan mondom kinyalatom a sajat segget.

YAN CHI 2014.10.28. 01:19:33

@antisystem: Igen jobbak. De legalábbis kevésbé rosszak.
Halálra azt itélik aki gyilkolt. Aki elég idős ahhoz hogy öljön, az elég idős ahhoz is hogy megüljék. A másik két példád, ahogy leirtad, erősen sántit. Vagy te manipulálod őket vagy téged manipuláltak velük

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.10.28. 04:05:14

@medium size devil:

"a tenyfeltarason mar tul vagyunk"

Lófaszt vagyunk túl, a legtöbb eset a nyomozati szakaszba sem jut el. Hol van itt tényfeltárás?

"ha valaki most visszair, hogy miert nem teszek feljelentest, azzal komolyan mondom kinyalatom a sajat segget."

Söprögess először a saját házad táján. Amíg te egy bűnözővel élsz együtt, addig nem sok alapod van más megvádolására: bagoly mondja verébnek: nagyfejű. A feleséged okirathamisító bűnöző, semmivel sem különb azoknál, akiket te szidsz és a felelősségre vonásukat követeled. Megértem ugyan, hogy nem akarsz feljelentést tenni, hiszen ezzel a családodban élő bűnöző is lebukik, de egy feltáró tanúvallomás akár a büntetlenséget is biztosíthatná számára. Avagy csak addig nagy a pofád, amíg a saját bűn nem derül ki?

"Ilyen szinvonalon ne irogasson nekem"

Bocs, csak alkalmazkodtam a tiédhez.

antisystem 2014.10.28. 05:57:31

@YAN CHI: Nézd, ez is egy álláspont - mondjuk abszolút nem az enyém...

medium size devil 2014.10.28. 07:29:53

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem tudsz a szinvonalomhoz alkalmazkodni mivel te a tarsadalom sopredeke vagy, meg az 1/3-nak is a legalja. A felesegem sertegetesert fizetni fogsz te budosszaju csatornapatkany.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.10.28. 10:40:03

@medium size devil:

Virágszálam, a feleségedről te magad ismerted be, hogy okirathamisító bűnöző: "A felesegem allami cegnel a veresszaju fideszes fonoke utasitasara szamlakat es elszamolasokat hamisit (okirathamisitas, bortonbuntetes is kiszabhato ra)". Sőt mivel nem egyedül teszi és nem is egyszeri alkalommal, bűnszövetkezetben folytatólagosan elkövetett okirathamisítást követ el, ami komoly súlyosbító körülmény. A "parancsra tettem" meg már 50 éve sem volt mentség.

"A felesegem sertegetesert fizetni fogsz te budosszaju csatornapatkany."

Mióta sértegetés egy okirathamisító bűnözőt okirathamisító bűnözőnek nevezni?

Amúgy meg neten fenyegetőzni talán a létező a legszánalmasabb dolog.

medium size devil 2014.10.28. 14:21:45

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Felreertettel picsaszaju. Fenyegetozes az amit nem valtanak be. Amit irtam az tajekoztatas volt. Szemelyes beszelgetesre meghivhatlak?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.10.28. 16:43:17

@medium size devil:

"Szemelyes beszelgetesre meghivhatlak?"

Természetesen. Írd meg a nevedet és a címedet.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.10.28. 16:44:47

@medium size devil:

Úgysem volt még dolgom bűnöző családdal. Legalább megnézhetem, hogyan tudsz te meg a feleséged nap mint nap a tükörbe nézni.

igazi Ténytár 2014.10.29. 01:40:44

@balfaszokkal sáncoló: Ahogy téged se zavarjon hogy azok nem szopjak le azonnal Putyint, nem hoznak jelenleg EU ellenes azonnali törvényt, hogy rohamtempoban építsék az amerikai kitiltási botránykor (eldöntve ezzel, melyik szövetségest is tartják a magyar jövőnek)

2014.10.29. 14:45:06

@a Ténytár: Ember , te a Déli Áramlatról beszéltél, amelyben számos szereplő van rajtunk kívül, köztük Ausztriával, és Olaszországgal.. Erről vagy nem volt fogalmad ,vagy szándékosan elhallgattad.
A németek is "leszopták" Putyint, mert kiépítették a saját alternatív vezetéküket Oroszország felé?
Áruld el, hogy hogyan képzeled az ország földgázellátását orosz gáz nélkül! Mert gondolom ha 10 fokban kellene ülnöd otthon, azért is a Zorbán lenne a hibás..

medium size devil 2014.11.01. 19:44:15

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Holnap Bp-n barhol barmikor varlak egy helyzetmegvilagito beszelgetesre ird meg itt a helyet idot.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.11.01. 23:12:53

@medium size devil:

Galambom, te hívtál meg engem, te mondd meg, hol vársz és miről ismerlek meg. Bár az utóbbi nem lényeges, egy emberméretű görény elég feltűnő jelenség, na meg a bűzödről is fel foglak ismerni. :)
süti beállítások módosítása